امروزه استفاده از روشویی های کابینتی در سرویس های بهداشتی مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است. این معایب کابینت روشویی ها جلوه بهتری به سرویس های بهداشتی اعم از سرویس دسشویی و حمام داده و باعث می شود تا بتوان بهتر از این فضاها استفاده نمود. انواع طرح ها، رنگ ها و متریال هایی که برای ساخت این تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرد، تنوع زیادی را ایجاد کرده است. ولی در کنار مزایای زیادی که این محصولات دارند، معایبی نیز بر آن ها وارد می شود. به همین دلیل توصیه می شود قبل از خرید، اطلاعات کافی را در این زمینه کسب کنید. در این مقاله به بررسی انواع روشویی های کابینتی و نیز معایب روشویی کابینتی می پردازیم:
انواع روشویی های کابینتی
روشویی های کابینت دار بر حسب کاربردی که دارند، به انواع زیر تقسیم می شوند:
روشویی کابینتی تک نفره
این روشویی ها معمول ترین و رایج ترین نوع در این تجهیزات هستند که از یک کاسه تشکیل شده اند و کابینتی برای نگهداری وسایل و نیز جای دادن اتصالات در زیر آن تعبیه شده است. این کابینت می تواند به دیوار وصل شود و یا اینکه به وسیله پایه بر روی زمین قرار داده شود. کاسه و کابینت روشویی فضای کمی بین 16 تا 72 اینچ را اشغال می کنند و در نتیجه برای سرویس های بهداشتی و یا حمام های کوچک کاربرد بیشتری دارند. از جمله معایب کابینت روشویی تک نفره می توان به کوچک بودن آن ها و عدم استفاده مفید از این روشویی ها اشاره کرد که برای فضاهای بزرگ کارایی ندارند.
ما مقاله ای درباره نظافت کابینت روشویی نوشته ایم که حتماً پیشنهاد می کنم این مقاله مطالعه کنید
روشویی کابینتی دوبل یا دو نفره
در این روشویی ها از دو کاسه استفاده می شود که برای حمام های مستر و یا در فضاهای بزرگ به راحتی می توان از آن ها استفاده کرد. از معایب روشویی کابینتی دو نفره می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- عدم فضای کافی کانتر
استفاده از دو کاسه باعث می شود تا فضای کمی برای کانتر باقی بماند. در نتیجه نمی توان وسایل زیادی را روی آن قرار داد. مگر اینکه فضای سرویس بهداشتی به اندازه ای بزرگ باشد که این کمبود را جبران نماید.
- هزینه بالای این تجهیزات
روشویی های کابینت دار دوبل نیاز به هزینه بیشتری برای نصب و خرید تجهیزات دارند. زیرا باید شیرآلات، کاسه ها و نیز لوله کشی ها برای دو روشویی انجام شود. همچنین هزینه نصب و نگهداری آن ها نیز بالاتر است.
روشویی های پایه دار
یکی دیگر از انواع روشویی ها، نوع پایه دار آن ها است. در این مدل، کاسه به وسیله کابینتی بر روی پایه قرار داده می شود. از معایب کابینت روشویی پایه دار در سرویس های بهداشتی می توان به قدیمی بودن آن ها اشاره کرد. از دیگر مشکلات آن نیز عدم امکان تنظیم ارتفاع آن ها است که برای سرویس های بهداشتی بسیار اهمیت دارد. تمیز کردن و نظافت این مدل ها نیز سخت تر از انواع دیگر است.
متریال مورد استفاده در ساخت روشویی کابینتی
یکی دیگر از مواردی که در انتخاب روشویی ها اهمیت دارد، نوع مواد اولیه برای ساخت آن ها است. هر کدام از این مواد در کنار مزایایی که دارند، انتخاب آن ها معایبی را نیز به همراه دارد. در این قسمت به بررسی این موارد می پردازیم:
روشویی کابینت دار جنس پی وی سی
یکی از رایج ترین و پرکاربردترین مواد اولیه برای ساخت روشویی ها، پی وی سی است. در این مدل ها از ورق های پی وی سی یا چوب و در مواردی از استیل برای ساخت این تجهیزات استفاده می کنند. در کنار مزایایی مانند مقاومت در برابر رطوبت، باید به معایب روشویی کابینتی پی وی سی نیز توجه شود. این موارد عبارت اند از:
- پی وی سی با نام کامل پلی وینیل کلراید به عنوام بک پلیمر ترموپلاستیکی شناخته می شود که قابل تجزیه در محیط زیست نیست. پس یکی از مهم ترین عیوبی که می توان بر روی این محصولات گذاشت، آسیب زیادی است که بر طبیعت و محیط زیست وارد می کند.
- این ماده در زمان ذوب شدن، گازی را تولید می کند که سمی بوده و استنشاق آن برای افراد مضر است. در نتیجه پی وی سی برای افرادی که در کار تولید این محصولات هستند، بسیار مضر و خطرناک بوده و باید راهکارهای محافظتی برای جلوگیری از استنشاق این مواد اندیشیده شود.
- یکی دیگر از معایب این ماده، حساسیت به نور آفتاب و تغییر رنگ آن است. به این معنی که اگر در مقابل نور مستقیم آفتاب قرار گیرد، احتمال رنگ پریدگی و تغییر آن زیاد خواهد بود. در صورتی که کیفیت مواد روکش نیز در سطح پایینی انتخاب شود، به راحتی از کابینت جدا شده و غیر قابل استفاده می شود.
- عدم مقاومت در برابر ضربه و فشار را می توان یکی دیگر از معایب این مواد در ساخت روشویی ها برشمرد. همچنین این مواد تحمل وزن بالا را ندارند و نمی توان برای سنگ های روشویی سنگین از آن ها استفاده کرد.
مدل های روشویی کابینتی به همراه لیست قیمت و مشخصات خدمتتان قرار دادیم
استفاده از چوب در ساخت روشویی کابینتی
یکی دیگر از موادی که در این زمینه کاربرد دارد، چوب است. علیرغم زیبایی و مقاومت بالای چوب، یکی از معایب روشویی کابینتی چوبی عدم مقاومت در برابر رطوبت است. در سرویس های بهداشتی بیشترین ماده ای که مورد استفاده قرار می گیرد، آب است و رطوبت بخصوص در حمام همواره وجود دارد. درنتیجه چوب بعد از مدتی به اصطلاح باد کرده و کیفیت خود را از دست می دهد.
روشویی سلطنتی یکی از خاص ترین مدل های روشویی میباشد
روشویی های سنگی و معایب آن ها
سنگ را می توان یکی از زیباترین موادی دانست که می توان در ساخت کاسه و کابینت روشویی از آن استفاده کرد. ولی در کنار زیبایی و مقاومت بالای این متریال، معایبی نیز بر آن متصور می شوند که عبارت اند از:
- سنگینی زیاد تجهیزات
سنگینی و وزن زیاد این محصولات که ممکن است برای حمل و نقل و جابجایی دچار مشکل شوید. همچنین نصب این تجهیزات نیز به دلیل وزن بالای آن ها بسیار سخت است. این محصولات در صورت نصب امکان جابجایی ندارند و باید از محل دقیق نصب اطمینان حاصل نمود.
- رسیدگی و شستشوی بیشتر
در داخل سنگ حفره هایی وجود دارد که می تواند میکروب ها و باکتری ها را در داخل خود نگهدارد. در نتیجه در شستشوی این قبیل روشویی ها باید دقت زیادی شود و نظافت آن ها سخت تر است.
- قیمت بالای این محصولات
روشویی های سنگی جزو گران قیمت ترین نوع محصولات در این حوزه است. در نتیجه استقبال کمتری از آن ها می شود و عمومیت زیادی ندارند.
- عدم امکان ترمیم
یکی دیگر از مشکلات بزرگ این روشویی ها را به عدم امکان ترمیم در صورت شکستن و یا آسیب دیدن نسبت می دهند. در نتیجه در صورت بروز این مشکل باید کل روشویی تعویض گردد که از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه نیست.
روشویی های فلزی
یکی دیگر از موادی که در ساخت روشویی های کابینت دار کاربرد دارند، فلزات هستند. یکی از بزرگ ترین معایب روشویی کابینتی فلزی، احتمال زنگ زدگی آن ها در مواجهه با رطوبت و آب است. در نتیجه کمتر از این ماده در ساخت روشویی ها استفاده می نمایند.
کلام آخر
روشویی ها غیر از اینکه تاثیر زیادی در زیبایی سرویس های بهداشتی دارند، باید از نظر کاربردی نیز مورد توجه قرار گیرند. روشویی های کابینتی یکی از این موارد بسیار پرکاربرد و محبوب در بین انواع مختلف این تجهیزات به شمار می روند. ولی این محصولات در کنار مزایای زیاد آن ها، معایبی نیز دارند که از آن جمله معایب روشویی کابینتی می توان به احتمال زنگ زدگی در برابر رطوبت و بخار، سنگین بودن آن ها و مشکل در زمان نصب و جابجایی، احتمال زنگ زدگی یراق و لولاها در مجاورت رطوبت و آب، تنوع کمتر در انتخاب رنگ و … اشاره کرد. در فروشگاه اینترنتی آرسیتا می توانید با مستحکم ترین انواع روشویی کابینت دار آشنا شده و در صورت تمایل به صورت اینترنتی سفارش خود ثبت کنید تا در کمترین زمان به محل ارسال شود.
میخواستم بدونم وجه تمایز شما با این مجموعه چه هست و اینکه از چه طریقی میتونم سفارش خودم رو ثبت کنم؟
سلام وقتتون بخیر میتوانید با این شماره 09128899531 تماس حاصل فرمایید