مدل های کابینت روشویی دیواری

بهترین مدل های کابینت روشویی دیواری از لحاظ متریال کابینت و ابعاد

کابینت های روشویی دیواری امروز تنوع بسیار زیادی دارند و هر فرد با هر نو سلیقه و یا فضای مورد نیاز برای نصب می تواند گزینه مناسبی برای سرویس بهداشتی یا حمام خود انتخاب نماید. یکی از جذاب ترین مدل های کابینت روشویی دیواری است. این محصول کاملاً به دیوار متصل می شود و هیچ پایه ای ندارد. اصولا از این محصول در سرویس هایی که نسبت کوچک هستند استفاده می شود. از فضای زیر کابینت می توان برای قرار دادن دمپایی استفاده کرد و یا آن را حالی نگه داشت. این محصول تنوع بسیار زیادی از نظر جنس کابینت، نوع کاسه، سبک طراحی و ابعاد دارد. در ادامه بیشتر با این روشویی دیواری آشنا خواهید شد.

انواع روشویی کابینتی دیواری از لحاظ طراحی

کابینت روشویی دیواری از لحاظ نوع طراحی به دو دسته کلاسیک و مدرن تقسیم می شود.

کابینت روشویی طرح کلاسیک

در طراحی کلاسیک شاهد نقش و نگارهای سنتی ایرانی هستید و اغلب آن را قیمت کابینت روشویی دیواری سلطنتی می شناسند. در ساخت این طرح از سنگ و چوب استفاده می شود. زیبایی این مدل ها ناشی از زیبایی طبیعی چوب و سنگ در کنار هنر دست استادکاران است. آن ها با هنرمندی طرح های برجسته ای روی این محصولات هک می کنند و زیبایی روشویی منزل شما را چندین برابر خواهند کرد.

کابیت روشویی طرح مدرن

طراحی مدرن روشویی چهره سرویس بهداشتی را بسیار شیک خواهد کرد. استفاده از این نوع طراحی مناسب با سرویس های بهداشتی کوچک است. در طراحی آن از هر متریالی می توان استفاده نمود، طراحی ساده آن و بدون هیچ نوع نقش و نگار است و تکیه طراحی روی نحوه قرارگیری درب ها و رنگ ها است. استفاده از رنگ هایی که زیبایی چوب را یادآوری می کنند در کنار رنگ سفید شاخصه اصلی این طراحی است. نحوه قرارگیری کشو و درها نیز در هر مدل متفاوت است و این شما هستید که بسته به سلیقه و نیاز می توانید بهترین را انتخاب نمایید.

کابینت روشویی دیواری

انواع کابینت روشویی دیواری از لحاظ متریال کابینت

قبلاً هم گفته شد کهقیمت  کابینت روشویی دیواری از متریال مختلفی نظیر چوب، سنگ و pvc ساخته می شود. اگر بخواهیم از نظر قیمت مقایسه ای بین این متریال داشته باشیم گران قیمت ترین مدل ها، کابیت روشویی دیواری سنگی است و در ادامه چوب و پی وی سی در رتبه های بعدی قرار دارند؛ اما از نظر زیبایی بسته به نوع سلیقه مشتری داشته و نمی توان گفت کدام یک زیباتر است. به صورت کلی زیبایی طبیعی که سنگ و چوب دارند قابل مقایسه با pvc نیست اما مزیت پی وی سی نسبت به این دو متریال تنها قیمت مناسب آن نیست بلکه راحتی شستشو، مقاومت pvc در برابر آلودگی و رطوبت نیز خرید آن را مقرون به صرفه می نماید. روشویی سنگی باید مرتب شسته شود چرا که حفره های طبیعی موجود در سطح سنگ محل مناسبی جهت اجتماع آلودگی است. از طرفی مدل های چوبی تا جایی که امکان دارد باید دور از رطوبت قرار گیرند چرا که مقاومت چوب در برابر رطوبت کم خواهد بود.

انواع کابینت روشویی دیواری از لحاظ نوع کاسه

هر چه مدل های کابینت در روشویی دیواری متفاوت است، کاسه تعبیه شده در آن نیز باعث ایجاد زیبایی و تنوع در محصول خواهد شد. از پرکاربردترین کاسه های تعبیه شده در این محصول می توان به موارد زیر اشاره داشت:

روشویی دیواری بدون لبه یا توکار

در انواع قیمت کابینت روشویی دیواری بیشتر از کاسه توکار استفاده می شود. کاسه در این روشویی به صورت کاملاً در داخل کابینت قرار داده می شود و بسته به بزرگی کابینت، کاسه آن نیز عمیق و بزرگ خواهد بود. این مدل برای سرویس های بهداشتی کوچک گزینه مناسبی هستند.

روشویی دیواری لب برجسته

کاسه این مدل ست روشویی سنگی نیز در داخل کابینت تعبیه می شود با این تفاوت که مقداری از کاسه از سطح کابینت بیرون می آید. حال ممکن است لبه های کاسه باشد و یا از قسمت های کناری کاسه مقداری از آن بیرون کابینت باشد. این حرکت تنها به دلیل افزایش زیبایی محصول انجام می شود.

روشویی دیواری سنگی

کاسه این مدل از جنس سنگ طراحی می شود. این سنگ در اشکال، رنگ ها و مدل های مختلف طراحی و ساخته می شود. اصولاً کاسه سنگی روشویی دیواری روی سطح چوبی کابینت قرار داده می شود که به جرات می توان گفت یکی از جذاب ترین و زیباترین انواع کابینت روشویی را ایجاد می کند. یکی دیگر از طرح های پر مخاطب در این مدل روشویی، استفاده از یک تکه سنگی است که حفره ای در آن ایجاد شده است. این مدل نیز زیبایی خاص خود را دارد اما نظر قیمت باید بودجه بیشتری در نظر داشته باشید.

قیمت کابینت روشویی دیواری

 

انواع کابینت روشویی دیواری از نظر ابعاد

یک روشویی کابینتی استاندارد 80 سانتی متر ارتفاع دارد. البته از آنجایی که این محصول به دیوار متصل می شود و پایه ندارد، تنظیم ارتفاع آن می تواند بسته به شرایط سرویس بهداشتی و سلیقه مشتری متفاوت باشد؛ اما از نظر طول و عرض انواع روشویی کابینتی در طول 40 تا 60 و با عمق 60 ا 80 سانتی متر تولید می شوند. البته از آنجایی که امکان برش و ساخت چوب و سنگ در ابعاد مختلف وجود دارد مدل های خرید کابینت روشویی دیواری سه گوش نیز تولید می شود. تنها کافی است که ابعاد آن را اندازه گیری کرده و در اختیار تولیدکنندگان این محصول قرار دهید.

انواع کابینت روشویی دیواری از نظر رنگ

نمی توان هیچ محدودیتی برای روشویی کابینت دار دیواری قائل بود. تولید آن در رنگ ها و طرح های مختلف انجام می گیرد اما پرفروش ترین مدل ها شامل موارد هستند که به صورت کاملا از پی وی سی سفید رنگ تولید شده اند و یا مدل هایی که از طرح چوب در کنار پی وی سفید رنگ استفاده شده است. حال ممکن است شما کابینت روشویی چوبی را انتخاب کرده باشید و این رگه ها و رنگ طبیعی چوب است که به سرویس بهداشتی شما زیبایی داده است و یا اینکه از پی وی سی طرح چوب برای ایجاد این زیبایی کمک گرفته باشید. در مدل های کابینت روشویی دیواری سنگی نیز این زیبایی طبیعی سنگ است که چهره روشویی شما را زیبا نموده است.

1 دیدگاه در “ بهترین مدل های کابینت روشویی دیواری از لحاظ متریال کابینت و ابعاد”

  1. توسط طرح دکوراسیون کابینت روشویی در شروع سال ۱۴۰۱ لو رفت. گفته است :پاسخ

    سرویس بهداشتی کوچک در دیوار متصل می باشد اما غیر از آن کابینت روشویی دیواری بسیار جذاب و زیبا هستند و  بسیار تنوع زیادی دارد شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *