بهترین راه نظافت کابینت روشویی

بهترین راه نظافت کابینت روشویی – آرسیتا

نظافت کابینت روشویی مراحلی دارد و شما اگر طبق مراحل پیش روی کنید سرویس بهداشتی شما از تمام آلودگی ها پاکیزه وتمیز میشود و همین طور لوازم و تجیهزات هم باید مرتب شستشو شوند.همین طور اطلاع دارید یکی از مهم ترین وسایل شستشو روشویی کابینتی میباشد و باید درست و اصولی شسته شود و در این مقاله به شما آموزش میدهیم که چگونه نظافت کابینت روشویی منزل خودتان را انجام دهید.

شستشویی کابینت باید طبق مراحل گفته شده طی کنید:

مرحله اول: جمع آوری کردن وسایل

برای شروع کار باید تمام وسایل و تجهیزاتی که روی کابینت روشویی قرار داده اید را از روی میز جمع آوری کنید. بهتر است زیر و یا کف این وسایل را نیز بشویید تا در زمان قرار دادن مجدد آن کابینت مجددا کثیف نشود.

مرحله دوم: خیس کردن کاسه و کابینت

بهتر است با آب داغ کاسه را خیس کنید و اجازه دهید لایه های کثیفی و رسوب کمی خیس شوند. به این شکل شستشو و نظافت کابینت روشویی  ساده تر شده و میکروب های جمع شده نیز به واسطه گرای آب از بین می روند.

مرحله سوم: انتخاب شوینده مناسب

انتخاب شوینده بسیار مهم است و باید متناسب با جنس کابینت روشویی انجام شود. برای مثال شستن روشویی با جرم گیرهای قوی باعث کم شدن طول عمر محصول خواهد شد. در ضمن شستن آن بدون شوینده نیز نمی تواند پاسخگوی نیاز باشد. از بهترین شوینده های مورد استفاده برای نظافت کابینت روشویی می توان به موارد زیر اشاره داشت:

شستشویی کابینت روشویی

  • جرم گیری روشویی

جرم گیری روشویی تهیه شده اند بهترین گزینه برای شستن روشویی کابینتی است. دقت کنید در صورت استفاده از این ماده حتما فن را روشن کنید و یا ورودی هوا را باز کنید. مواد شیمیایی که در این مواد شوینده وجود دارد به دستگاه تنفسی شما آسیب می زند. انتخاب نوع جرم گیر باید مطابق با جنس کابینت باشد. سعی می کنیم در انتخاب شوینده مناسب با جنس های مختلف را بررسی کنیم.

  • تمیز کردن روشویی کابینتی با سرکه و آبلیمو

سرکه و آبلیمو دو عدد از بهترین انواع جرم گیر طبیعی هستند که توانایی پاک کردن کابینت روشویی را دارند. اگر از این مواد در فواصل کوتاه برای نظافت کابینت روشویی استفاده کنید می تواند تمام جرم ها را پاک کنید. اما در صورتی که در طولانی مدت این نظافت را انجام ندهید ممکن است کمی ضعیف باشند.

  • نظافت روشویی کابینتی با جوش شیرین

برای پاک کردن و نظافت کابینت روشویی جوش شیرین گزینه بسیار مناسبی است. کافی است کابینت روشویی را کمی خیس کنید، این پودر را روی قسمت های جرم گرفته و آلوده بریزید و تا نیم ساعت صبر کنید تا جوش شیرین کار خود را انجام دهد. سپس با آبکشی جوش شیرین شاهد تمیزی محصول خواهید بود.

مرحله چهارم: شستن شیرآب

بعد از شستن کاسه و کابینت روشویی نوبت به تمیز کردن شیرآلات می رسد. اگر جرم گیر مناسب با شستن شیرآب را ندارید می توانید از آبلیمو یا لیمو تازه استفاده کنید. با از بین جرم ها موجود روی شیرآلات می توانید آن ها را براق و تمیز کنید.

مرحله پنجم: آبکشی کابینت روشویی

در انتها می توانید با یک دستمال خیس و یا گرفتن شیرآب روی کاسه و کابینت مواد شوینده را پاک کنید. بهتر بعد از تمیز کردن شوینده، با یک دستمال خشک، جرم و لکه های موجود را تمیز کنید.

کدام مواد شوینده برای کدام روشویی کابینت دار مناسب است؟

البته روشویی ها به دلیل قرار داشتن در محیط مرطوب اغلب دارای روکش ضد آب و ضد خش هستند اما این دلیل نمی شود که برای شستن کابینت روشویی از شوینده های غیر استاندارد استفاده شود. انتخاب شوینده را درست مطابق با نوع متریال کابینت روشویی انتخاب کنید تا طول عمر آن را کم نکرده و به آن آسیب وارد نکنید:

شوینده مناسب برای روشویی کابینتی سنگی

یکی از مشکلات پیش روی شما برای نظافت کابینت روشویی سنگی حفره هایی است که در سطح سنگ وجود دارد. از این رو در شستن کابینت سنگی دقت و ظرافت بیشتری نیاز است تا تجمع آلودگی در حفره ها در طولانی مدت به سلامت خانواده آسیب وارد نکند.

برای شستن روشویی کابینت دار سنگی بهتر است که جرم گیر مخصوص شستن کابینت روشویی سنگی استفاده کنید. این محصولات به شکلی طراحی شده اند که قابلیت از بین بردن جرم ها و آلودگی های احتمالی را دارد. اگر امکان دارد از یک برس برای شستن روشویی سنگی استفاده کنید تا آلودگی های موجود در حفره ها را از بین ببرد. بهتر است کمی سنگ را خیس کنید، مایع جرم گیر را روی سنگ بزنید و کمی صبر کنید. بعد از چند دقیقه روی کابینت آب بگیرید و یا یک دستمال خیس جرم گیر را از روی سنگ تمیز کنید. با یک دستمال خشک آن را تمیز کنید تا مثل روز اول برق بزند.

  • دقت کنید در زمان استفاده از جرم گیر دستکش استفاده کنید و هواکش و ورودی هوا را باز کنید.

شوینده مناسب برای روشویی کابینتی PVC

PVC یکی از بهترین محصولات برای ساخت روشویی کابینت دار است. دلیل این امر مقاومت این محصول در برابر رطوبت و دیگر عوامل می باشد. خوشبختانه تفاوتی ندارد که از چه مدل شوینده ای برای نظافت کابینت روشویی پی وی سی استفاده کنید. فقط احتیاط کنید که جرم گیر یا شوینده به شکلی قوی نباشد که روکش این محصول را از بین برده و درخشندگی آن را کم کند. جرم گیرهای مخصوص شستن سرویس بهداشتی، سرکه، آبلیمو، جوش شیرین و … برای تمیز کردن این محصول کارایی دارد. کابینت روشویی PVC را خیس کنید، جرم گیر و یا هر شوینده دیگری را روی محصول بریزید و بعد از چند دقیقه آب کشی کنید. با یک دستمال خشک لکه های احتمالی را پاک کنید.

تجهیزات مورد نیاز برای شستشوی کابینت روشویی

قبل از اقدام به نظافت کابینت روشویی بهتر است تجهیزات و وسایل مورد نیاز را تهیه کرده و در دسترس خود قرار دهید. روشویی کابینتی خود مکان مناسبی برای نگهدار از این محصولات است. از مهم ترین تجهیزاتی که برای شستشو نیاز خواهید داشت می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • فرچه مخصوص برای شستشوی روشویی کابینتی سنگی و کاسه روشویی
  • اسفنج یا اسکاچ برای کشیدن مواد شوینده روی سطح روشویی
  • جرم گیر مخصوص برای شستن روشویی و کابینت آن
  • در صورت تمایل جوش شیرین، سرکه یا آبلیمو
  • یک دستمال مخصوص شتسشو که به خوبی جذب آب داشته باشد.
  • یک دستمال برای خشک کردن کابینت روشویی

کلام آخر

محیط سرویس بهداشتی محل مناسبی برای رشد باکتری، قارچ و انتقال بیماری است پس تمام تجهیزات موجود در آن باید به صورت مداوم و در فواصل کوتاه مدت کاملا شسته شده و ضدعفونی شود. نظافت کابینت روشویی نیز به اندازه دیگر تجهیزات موجود در سرویس بهداشتی اهمیت دارد. در این مقاله تلاش داشتیم شما در جریان صفر تا صد شستشو و نظافت روشویی قرار دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *